BUITEN

PROJEcTEN

Ondermeer door ons leuk Belgische weertje zien huizen af: regen, wind, sneeuw, vrieskou, zomerse temperaturen, ouderdom van het huis zelf, enz … Allemaal factoren die uw huis aantasten.

Vindt u dat uw gevel aan een opknapbeurt toe is? Zijn uw ramen en deuren ook verouderd of heeft u gewoon nood aan een nieuw kleurtje als gevelsteen?

Kijk dan bij onze buitenprojecten wat wij voor u kunnen doen !!

VERFWERK

Eventueel oud schilderwerk wordt indien nodig verwijderd, waar noodzakelijk worden voegen hersteld en het oppervlak geplamuurd (dit om barsten en scheuren weg te werken).

RAMEN & DEUREN

Zowel bij kroonlijsten, ramen, deuren als poorten worden eventueel aanwezig en hinderlijk verfwerk verwijderd, de ondergrond wordt opgeschuurd en voorzien van de nieuwe verflagen.

CREPI

Crepi aanbrengen als gevelafwerking is een slimme zet. Je geeft je woning zo niet alleen een hele nieuwe uitstraling, je gevel is door de bepleistering ook beter beschermd tegen weersinvloeden.

ZONWERING

Zonnewering buiten heeft als voornaamste doel het weren van direct zonlicht, maar minstens even belangrijk is het weren van de zonnewarmte naar binnen toe.