KLEUR

ADVIES

Een advies is mogelijk vanaf 55 euro. Bovendien krijg je dit advies gratis als de werken door ons mogen uitgevoerd worden! Bel voor meer informatie.

Mixen en matchen tot een nieuw interieur

Stel je gaat voor het eerst samenwonen en je hebt allebei een totaal andere smaak. Of je weet het gewoon even niet meer en je interieur is een wirwar geworden van verschillende stijlen en een bonte kakofonie aan kleuren. Of je bezit na jaren huwelijk nog steeds je eerste interieur/meubels.

Is één van bovenstaande situaties je niet vreemd? Aarzel niet langer. Wij kunnen mixen en matchen (met de meubels) en komen tot een nieuw leefbaar interieur, waar iedereen zich in kan vinden.

Een veelgehoord argument om het niet te doen, is geld. Mensen weten en zien de waarde nog niet goed van een interieurstylist/kleuradvies. Maar het gaat je geld besparen: in het overaanbod aan stijlen, kleuren en materialen trachten wij een perfecte harmonie te vinden die uw persoonlijkheid uitstraalt en waar je tot rust kan komen na een hectische dag. Zie het dus als een investering in je woning. Geen miskopen meer, geen snelle tussenaankopen meer!

Neem vrijblijvend contact op met ons om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Vanderpoorten BV: Een nieuw interieur, waar iedereen zich kan in vinden!