MATERIAAL

Net zoals bij het koken neemt de voorbereiding voor schilderwerken vaak meer tijd in beslag dan de schilderwerken zelf. Maar met het juiste gereedschap maak je het jezelf wel makkelijker. Vandaar beschikken wij over verschillende apparatuur die het ons mogelijk maken jouw droom te verwezenlijken …

Airless

Onze Duomax 9000 is een krachtig en duurzaam apparaat. We gebruiken het voor het verwerken van grote volumes. Zoals onder andere: spuitplamuur voor gyproc, grote hoeveelheden latex, het spuiten van daken, etc…

Hoogtewerker

De mobiele hoogtewerker laat toe de moeilijkste plaatsen op een stabiele manier te bereiken, dit tot een hoogte van 21 meter.

Stellingen

De stellingen laten zich variabel aanpassen aan de beschikbare ruimte en vormen een veilige en stabiele werkvloer om kwaliteitsvol werk te leveren.

Ladders

Het uitgebreide gamma aan ladders en trapjes laat werken toe op elke hoogte. Speciale ladders maken het mogelijk moeilijk bereikbare plaatsen toch te bewerken.

Verfmachines

Voor allerlei spuitwerk is er de nieuwe spuitapparatuur met HVLP-turbinesysteem. HVLP betekent: HIGH VOLUME LOW PRESSURE = VEEL LUCHT LAGE DRUK.

De HVLP spuitapparatuur levert dus veel lucht met een lage druk (0,3-0,7 BAR) waardoor bijna geen spuitnevel ontstaat, en waardoor in korte tijd veel verf kan verwerkt worden tot een mooi resultaat.

Het nadeel van het spuiten met hoge druk (10-20 BAR), hetgeen noodzaakt om afzuiging te voorzien van de sterke nevels, wordt dus opgevangen door het HVLP-turbinesysteem dat spuit met een lage druk.